Няня пішла з роботи через туалетні правила дітей / колаж УНІАН, фото  ua.depositphotos.com

23-річна дівчина звільнилася з роботи нянею в сім'ї, почувши їхні "огидні туалетні правила". 

Як розповіла дівчина на Reddit, вона працювала нянею, коли навчалася у коледжі. Вона проводила з дітьми 65 годин на тиждень, тому дуже з нетерпінням чекала вихідних. Втім, одна з сімей, з якою раніше співпрацювала дівчина, попросила наглянути за дітьми через негайні справи. Вона неохоче погодилась. 

"Спочатку я відмовилась, бо мені потрібні вихідні, щоб розслабитися після довгого тижня. Але сім'я була у скрутному становищі, тому я погодилась", - розповіла дівчина.

Відео дня

Коли вона приїхала до них додому, то дізналася, що тепер у цій сім'ї троє дітей. 

"Поки я була нянею, обоє дітей були привчені до горщика, тому я ніколи не користувалася підгузками. Але з третьою дитиною батьки вирішили спробувати тканинні підгузки. Тож мені доведеться зішкребти кал в унітаз. Я сказала їм, що не робитиму цього", - сказала дівчина.

Няня запропонувала використати одноразові підгузки у цей день, або використані тканинні підгузки батьки виперуть самі, коли вона вже піде. Втім, вони не погодились і попросити поважати їхнє туалетне право. "

"Це було вперше за 5 років моєї роботи. Дуже не гарно ігнорувати такі нюанси, коли викликаєш додому людину, що доглядатиме твоїх дітей. Я заявила, що не хочу прати підгузки з екскрементами їхньої дитини. Тож я можу або піти, використовувати одноразові підгузки, або залишити ті, щоб вони почистили пізніше", - пригадала дівчина.

Батьки та няня посварилися, дівчина пішла додому та провела спокійний вечір. Мама засудила рішення дівчини, адже батьки були у безвихідному становищі. Тож, няня звернулась до користувачів мережі, щоб ті прокоментували цю ситуацію. 

У відповідь один користувач зауважив: "Я одягав дочці тканинні підгузки і планую одягнути їх другій дитині. Щоразу, коли ми залишали дитину з кимось іншим, я давав одноразові підгузки".

Інший користувач додав: "Тканинні підгузки стали трендом останнього року. Усі мої друзі, які мали дітей, користуються ними. Тож я розумію, чому вони вам не сказали. Але вони також повинні були пристосуватися до цього".

Третій користувач написав: "Ці люди повинні були піти на поступки, особливо коли вони відчайдушно потребують няні. Межі важливі".

Нагадаємо, що раніше професійна прибиральниця шокувала своїх фоловерів у TikTok, коли розповіла, наскільки важливо читати етикетки на засобах побутової хімії.

Вас також можуть зацікавити новини: