Ми дезінфікуємо туалет неправильно / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Професійна прибиральниця шокувала своїх фоловерів у TikTok, коли розповіла, наскільки важливо читати етикетки на засобах побутової хімії.

Кейсі з Мельбурна зібрала мільйони переглядів, поділившись відео зі своїми порадами та хитрощами щодо прибирання в соціальних мережах. У короткому ролику вона здивувала, що більшість із нас неправильно миє унітаз.

Дівчина показала, як розбризкує антисептичний засід на обідок унітазу, кажучи:

"Ви думаєте, що цей унітаз чистий? Але ось сувора правда від професійного прибиральника. Те, що ви використовуєте дезінфікуючий спрей, не означає, що ви щось дезінфікуєте. Вам потрібно читати етикетки. Ці спреї із мас-маркеут потрібно залишати на поверхні протягом 10 хвилин, щоб убити будь-які мікроби".

Прибиральниця шокувала своїх глядачів, адже вони зізналися, що й дійсно ніколи не читали інструкцію до дезінфікуючих засобів. Це відео вже переглянули 639 500 разів і поставили 25 100 вподобань. Коментатори відреагували жартома.

"Я не можу розпилити дезінфікуючий засіб на унітаз і залишити його на 10 хвилин, моїм дітям точно знадобиться ним скористатися за цей час", - написала одна з користувачок.

Втім, прибиральниця її заспокоїла: "У мене четверо дітей, і я не дезінфікую свій туалет, якщо усі ми здорові. Я впевнений, що це зміцнює нашу імунну систему".

Інший фанат здивовано написав: "У тебе четверо дітей, і ти все ще маєш енергію прибирати чужі будинки! Легенда!!!" Кейсі відповіла, що у неї є клінінгова компанія із 12 працівниками.

Нагадаємо, раніше у штаті Техас (США) жінка посеред ночі знайшла змію. Плазун "окупував" унітаз та визирав звідти кілька разів. 

Вас також можуть зацікавити новини: