Перевірте свою уважність: далеко не всі зможуть знайти хмаринки серед овець за 20 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, thedudolf.blogspot.com

Оптичні ілюзії дивовижним чином кидають виклик нашому сприйняттю і гарантовано залишають нас захваті після того, як нарешті приходить розуміння, у чому була каверза. 

Німецький письменник та книжковий ілюстратор Ґергей Дудаш (Дудольф) став відомий завдяки своїм ексцентричними картинами з прихованими елементами, пише India Times. Його чергова робота – проста на перший погляд оптична ілюзія з милими вівцями на пасовиську – точно не лишить вас байдужими.

Це незвичайне зображення показує три пухнасті хмаринки, які акуратно влилися в стадо овець. Ваша задача – знайти ці майже невловимі хмари на зображенні. Аби гра стала ще цікавішою, спробуйте самі і запропонуйте близьким розв’язати цю задачу за обмежений час – приміром, 20 секунд. 

Відео дня
Перевірте свою уважність: далеко не всі зможуть знайти хмаринки серед овець за 20 секунд / thedudolf.blogspot.com

Якщо вам потрібна підказка, радимо подивитися у верхній лівий кут зображення. А також звернути увагу на праву його частину – згори і внизу. 

Нижче ви також знайдете розгадку – всі три приховані елементи будуть позначені червоними колами.

Перевірте свою уважність: далеко не всі зможуть знайти хмаринки серед овець за 20 секунд / thedudolf.blogspot.com

Цікаві оптичні ілюзії на УНІАН 

Якщо ви маєте гострий зір та хочете перевірити свою спостережливість, то спробуйте впоратися з унікальною оптичною ілюзією, на якій зображено дерев’яний знак посеред стежки у лісі.

Також вас може зацікавити оптична ілюзія, на якій зображено різноманітні гриби і один прихований елемент

Вас також можуть зацікавити новини: