Знайдіть метелика за відведений час в 11 секунд / колаж УНІАН, фото УНІАН

Ця головоломка з картинками - складна перевірка вашої спостережливості. Метелик захований серед групи кактусів і добре замаскований їх схожими кольорами і візерунками. Однак, якщо уважно поставитися до деталей, ви зможете знайти метелика за відведений час в 11 секунд.

Шукайте те, що не повторюється. Всі кактуси дуже схожі, але метелик унікальний. Вона може трохи відрізнятися за кольором і формою від кактусів, тому він має виділятися.

Метелик сховався серед кактусів / колаж УНІАН

Якщо у вас виникають проблеми з пошуком метелика, спробуйте збільшити зображення. Це дозволить вам побачити деталі більш чітко.

Відео дня

Якщо ви все ще не можете знайти метелика протягом 11 секунд, не хвилюйтеся. Це складна головоломка. Але з невеликою наполегливістю ви в кінцевому підсумку зможете його помітити.

Якщо вам вдалося виявити метелика, захованого серед кактусів, ви маєте сильну увагу до деталей та навички візуальної обробки, які допоможуть вам помітити невеликі відмінності в кольорі, формі та текстурі.

Не вдалося знайти метелика? Якщо ви все ще шукаєте, дивіться відповідь нижче.

Метелик сидить на кактусі вгорі трохи лівіше центру / колаж УНІАН

Інші оптичні ілюзії - перевірте свій зір

Тільки ті люди, у кого зір 20/20, знайдуть пуделя, що сховався парку, менш ніж за 15 секунд. Шоколадно-коричневий пудель, вирушила на прогулянку в парк, але незабаром відчула себе трохи пустотливий. Під час подорожі ошуканка сховалася в парку, злившись з фоном і загубившись від неозброєного ока.

Чи зможете ви вижити в дикій природі, помітивши крихітну жабу? Тварини влаштовані так, що їх важко виявити в їх природному середовищі існування через їх здатності зливатися з нею. 

Вас також можуть зацікавити новини: