Відшукайте птаха на фотографії / Колаж УНІАН / фотоua.depositphotos.com, УНІАН

Існують оптичні ілюзії для справжніх поціновувачів. УНІАН підготував таку - вона під силу лише найуважнішим та здібним людям.

На фото нижче зображено густий ліс, в якому біліють стовбури дерев. Серед них та рідкої зелені дуже спритно заховався дятел. Ви маєте встановити таймер та знайти птаха менш ніж за 5 секунд!

Якщо готові, то починайте просто зараз!

Відео дня
фото УНІАН

Багатьом користувачам мережі знадобиться набагато більше, ніж 5 секунд, оскільки на цьому знімку дуже багато деталей, які відволікують увагу. Не засмучуйтесь, якщо не впоралися вчасно.

Правильна відповідь:

Насправді птах сховався у правій частині фотографії. Ви можете побачити його на другому плані знімка, на стовбурі одного здерев. Для зручності його обведено помаранчевим колом.

фото УНІАН

Інші цікаві задачки для фанатів ілюзій:

Нагадаємо, що раніше ми пропонували читачам розв'язати головоломку з пошуку відмінностей. Спробуйте впродовж 10 секунд знайти усі відмінності між двома фотографіями.

Також перевірте свою уважність, спробувавши відшукати ворону серед зграї гарних птахів у небі чи котика, який ховається від людського ока серед звичайних побутових предметів.

Вас також можуть зацікавити новини: