Дуже швидко розшукайте ворону на зображенні / колаж з фото УНІАН та REUTERS

Якщо хочете знати, є у вас надздібності чи немає, - спробуйте вчасно знайти серед журавлів заховану ворону.

Для того, щоб впоратися з цим завданням, потрібно мати надзвичайну уважність та дуже гострий зір. Лише люди, які мають ці надзвичайні здібності, зможуть знайти ворону за 10 секунд.

На оптичній ілюзії ви побачите дуже багато пташок у небі, головне - не розгубіться й не почніть просто їх уважно розглядати. Розглядання може відібрати у вас купу часу, й через це ви не досягнете мети.

Відео дня
Знайдіть вчасно ворону на оптичній ілюзії / колаж УНІАН

Спробуйте охопити зором усе зображення, а потім блискавично "відфільтруйте" об'єкти, які побачили. Таким чином ви можете швидко знайти ворону, яка десь причаїлася.

Ні в якому разі не зневірюйтесь, якщо раптом з першого разу не змогли виконати завдання. Все, що потрібно зробити, - намагатися знову і знову, поки все не вдасться.

Тепер ми покажемо вам, де ж на картинці була ворона.

Ворона знаходилася біля правого краю оптичної ілюзії / колаж УНІАН

Ось яка головоломка для дуже кмітливих опублікована раніше

На подвір'ї, де є клумба, скульптури, криниця з журавлем (пристроєм для підіймання відер з водою) потрібно за 10 секунд помітити кота.

З цією головоломкою вчасно можуть впоратися тільки розумові титани. Не засмучуйтеся, якщо за вказаний час так і не знайшли тварину - у такому разі повторіть спробу.

Вас також можуть зацікавити новини: