Пасажирку заарештували просто в літаку / колаж УНІАН, фото Марина Григоренко, ua.depositphotos.com

Нетверезі мандрівники, що провокативно поводяться в літаку, не тільки можуть зіпсувати настрій іншим пассажирам, але й становлять серйозну небезпеку, доки літак знаходиться в польоті.

Саме так сталося з двома пасажирами рейсу Малага-Манчестер компанії Ryanair. Як пише британське видання Mirror, ще в польоті екіпаж викликав поліцію, щоб одразу після приземлення бешкетників заарештували.

Зазначається, що 41-річна жінка та 35-річний чоловік добряче набралися ще перед посадкою на літак. Невідомо, як їх після цього допустили на рейс, але вже у польоті вони почали бешкетувати і вимагати у стюардес додаткових доз спиртного.

Відео дня

Як пізніше заявила суддя, що розглядала цю справу, екіпаж вирішив не провокувати п’яних пасажирів, тому без заперечень виконував вимоги щодо нової випивки. Тож поява поліцейських в салоні літака одразу після приземлення стала повною несподіванкою для парочки.

Коли на жінку вдягали кайданки, вона пручалася, лаялася на поліцейських, кричала "Я мама" і запевняла, що випила лише три келихи, а поліцейським "має бути соромно" за їхні дії. Чоловік також пручався, хоча й менш активно.

Примітно, що інші пасажири на дії поліцейських відреагували оплесками, що красномовно свідчить про поведінку цих двох персонажів під час польоту.

Зрештою суддя призначила обом любителям пиятики по чотирі місяці позбавлення волі, але звільнила від відбування покарання, призначивши випробувальний строк у 18 місяців. Крім того, обом призначено сплатити по 340 фунтів стерлінгів штрафу та відпрацювати 150 неоплачуваних годин виправної роботи.

Таке м’яке покарання суддя пояснила тим, що обидва правопорушники мають неповнолітніх дітей на утриманні, тож відправивши батьків за грати, суд спричинив би невиправдані психологічні страждання для малюків.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як пасажирка літака відмовилась помінятися місцями в першому класі з 10-річним дитиною. Цей випадок розділив аудиторію на тих, хто підтримав рішення дівчини, і тих, хто виступив проти. А все через ті обставини, за яких усе сталося.

Вас також можуть зацікавити новини: