Собака намагався затягнути жінку в паб / скріншот

Виявляється, серед собак також є любителі пабів. Один з псів на прізвисько Гренсон вирішив, що під час прогулянки йому та його власниці терміново потрібно в паб.

Відповідне відео публікує Dogtоoмоth Media у своєму YouTube-каналі. На ньому Кейт Торні з домашнім улюбленцем під час звичайної вечірньої прогулянки  центром Ексетера (головне місто графства Девоншир в Англії).

Пес-любитель пабів був знятий на камеру, намагаючись затягнути свою власницю в паб, що спонукало багатьох пожартувати, що він "розкрив справжній пункт призначення господині".

На кадрах видно, як роздратована жінка тягне норовливого ердельтер'єра за нашийник, відчайдушно намагаючись змусити його зрушити з місця, поки очевидці сміються з його спроб потрапити у заклад.

Як у Британії вилікували собаку-алкоголіка

Раніше в Британії дворічного лабрадора Коко вилікували від алкогольної залежності. Це перший випадок подібного лікування собак. Пес був доставлений до фонду порятунку тварин. Ветеринари звернули увагу на судоми у нього і з'ясували, що тварина страждає від абстинентного синдрому. 

Вас також можуть зацікавити новини: