Підліток засунув USB-кабель до уретри, щоб виміряти довжину статевого органа (фото)

Рентгенівські знімки показали, що всередині хлопця був справжній гордіїв вузол.

Британському підлітку довелося перенести екстрену операцію після того, як він вирішив виміряти довжину свого статевого органа за допомогою USB-кабеля.

Випадок описано в медичному журналі Urology Case Reports, пише New York Post.

Зазначається, що 15-річного хлопця охопила "сексуальну цікавість", і він вставив USB-провід у свою уретру. Експеримент, однак, обернувся неприємними наслідками, адже кабель застряг. Підліток намагався витягнути його самостійно, проте шнур занадто заплутався.

До лікарів хлопця привезла сім'я, коли з уретри почала йти кров. У лікарні Університетського коледжу Лондона підліток попросив поговорити з доктором без матері та зізнався медику у своєму експерименті.

Читайте такожСиній у всіх сенсах: мінські даішники зловили п'яного "аватара" (фото)Рентгенівські знімки показали, що всередині хлопця був справжній гордіїв вузол з USB-кабеля. Щоб витягнути шнур, хірургам довелося зробити надріз між геніталіями та анусом підлітка. Наступного дня потерпілого вже виписали з лікарні, проте надалі йому ще знадобиться спостереження.

Введення предметів в інтимні області може призвести до безлічі ускладнень: від інфекцій сечовивідних шляхів до серйозних травм. Невідомо, чому хлопець обрав саме такий спосіб вимірювання, проте наголошується, що "пацієнт був здоровим підлітком в хорошій формі без будь-яких психічних розладів в історії хвороби".

Раніше в Індії чоловік облив клеєм статевий орган перед сексом і помер. А житель США відрізав і викинув свій статевий орган у вікно під час переслідування поліцією.

Вас також можуть зацікавити новини: