Після огляду гінеколога в жінки стався септичний шок, далі вона розповніла / Колаж УНІАН, фото SWNS, фото ua.depositphotos.com

Через помилку гінеколога жінка розповніла під 140 кг, запиваючи пережитий стрес вином й сиром упродовж двох років після жахливої історії. 

Йдеться про життєвий досвід 50-річної британки Джо Херлі, яка через рясні менструації звернулися до лікаря у 2018 році. Наслідки та шлях, який вона подолала, описав New York Post

Тоді, під час гінекологічного огляду (проведення гістероскопії матки), їй випадково пробили слизову оболонку, стверджує Херлі. Упродовж двох днів в неї був септичний шок.

Відео дня

"Я була в жаху, думала, що помру. У мене діагностували сепсис, і моє тіло почало відмовляти... Я не могла зупинити блювоту - вона була чорною. У мене була висока температура... Я приймала багато антибіотиків, від яких мені ставало ще гірше", - згадує жінка важкий період.

Херлі пережила три операції, лікуючи інфекцію, в тому числі екстрену гістеректомію. Лікування тривало 12 місяців. 

Після того як жінка повернулася додому з лікарні, де їй видалили матку і шийку матки, вона непомітно для себе роз'їлася приблизно до 136 кг (300 фунтів). Тоді Херлі було все одно на вагу, вона вирішила їсти й пити так, як їй заманеться. "Я випивала пляшку вина і з'їдала дві пачки чипсів за ніч", - зізналася Херлі.

Через два роки вона зрозуміла, що виглядає значно важчою за інших.

"Я пішла на новорічну вечірку у 2021 році і зрозуміла, що всі інші жінки мають прекрасні стрункі фігури, я відчувала себе огидною... Я знала, що повинна щось зробити, інакше я ніколи не буду щасливою", - сказала вона. 

Вирішальним для жінки стало те, що у 2022 році їй знадобилася нова операція - хірургічне втручання стосувалося видалення грижі у шлунку. Однак для успіху процедури, лікарі радили спершу схуднути. 

Їй запропонували "шлунковий рукав" (коли з частини шлунка формують невеликий мішок, звужуючи його порожнину), але Херлі не довіряла ще одній операції після пережитого досвіду. Вона вирішила докласти зусиль і схуднути самостійно. 

Силою волі та дієтою вона скинула близько 63 кг: щоб досягти результату, Херлі почала вживати легші за калорійністю страви, займатися спортом. "Раніше я закінчувала вечір келихом вина, а тепер просто випиваю чашку чаю без кофеїну", - поділилася вона.

Зараз Херлі з гордістю демонструє своє тіло та відчуває себе як ніколи добре. Ось, як британка виглядає зараз:

Джо Херлі після схуднення / фото SWNS

Приклад її меню до схуднення

  • Сніданок: три скибочки тосту та пластівці.
  • Обід: Бутерброд, пачка чипсів, шоколад.
  • Вечеря: паста болоньєзе.
  • Напої: Біле вино.

Що британка їсть зараз

  • Сніданок: каша, фрукти або йогурт.
  • Обід - тарілка супу.
  • Вечеря: риба або курка, овочі;
  • Напої: багато води, чай і чорна кава.

Жироспалювальні вправи - 9 варіантів для домашнього тренування

Для здоров'я і для підтримки фігури важливо давати тілу фізичну активність. Чимала частина людей веде сидячий спосіб життя через умови роботи тощо, тож намагається дати тілу навантаження домашніми тренуваннями чи вправами у спортзалі.

Пропонуємо 9 вправ, які спалюють найбільше калорій - там є розрахунок, за який час, скільки зможете витратити енергії. 

Вас також можуть зацікавити новини: