Помпон переночував у коробці / фото Kennedy News and Media

У графстві Чешир врятований добросердною жінкою їжак виявився звичайним помпоном від шапки. Про це розповіли у природному заповіднику "Lower Moss Wood Nature Reserve & Wildlife Hospital".

"Наші серця розтанули, коли добра душа подумала, що рятує маленького їжачка, а виявилося, що це пухнастий помпон від шапки-вушанки! Цей чарівний "їжачок" отримав усю любов, разом із затишною турботою про нього. Пам'ятайте, доброта не має меж, навіть якщо вона спрямована на штучного пухнастого друга", - написали вони у соціальній мережі Facebook.

Як пише CheshireLive, жінка поклала помпон  в коробку з їжею і грілкою на ніч, а вранці принесли її до волонтерів. В заповіднику зазначили, що теоретично вона вчинила правильно: "Їжаки не повинні виходити на вулицю вдень, тому вона вчинила правильно; єдина проблема полягала в тому, що їжачок був хиткий".

Відео дня

Інші новини про порятунок тварин:

Раніше повідомлялося, що у харківському екопарку оселилися вепренята, яких українські військові знайшли та врятували у лісах. Ці тварини встигли стати зірками мережі.

А у Києві волонтери врятували єнота, який жив у квартирі один. Допомогти тварині попросив сусід, який підгодовував її за відсутності хазяїна.

Вас також можуть зацікавити новини: