Відшукайте зайвий смайлик / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Головоломки та оптичні ілюзії з пошуку зайвого допомагають перевірити не лише уважність, а й кмітливість. УНІАН пропонує вам сьогодні поламати голову над одним з цікавих завдань.

Зображення нижче майже повністью складається зі смайликів, що виражають сміх до сліз. Ви точно вже зустрічали такі емоджі - їх часто використовують в діалогах у месенджерах та соціальних мережах.

Вам необхідно уважно подивитися на картинку та спробувати відшукати зайвий смайлик. На виконання цього завдання дається лише 11 секунд. Готові спробувати?

Відео дня
фото УНІАН

Якщо ви не можете знайти смайлик, який відрізняється від інших, то можете отримати підказку: ця відмінність дуже незначна, доведеться бути ще більш пильним. 

Правильна відповідь:

"Зайвий" емоджі можна відшукати у правій нижній частині фото - у ньго немає брів. Для зручності ми позначили всі "правильні" смайли сірим кольором.

фото УНІАН

Головоломки, які допоможуть перевірити уважність:

Раніше УНІАН пропонував вам математичну головоломку з пошуку зайвого - вона виявилася дуже складною, оскільки велика кількість однакових чисел легко може збити з пантелику.

Також ми публікували краєвид, на якому треба знайти птаха, що сховався серед квітів та дерев. На пошук ви маєте лише п'ять секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: