Перевірте свою уважність / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Оптичні ілюзії та головоломки з повторюваними цифрами, буквами та символами здатні збити з пантелику навіть дуже пильних людей. Сьогодні ви можете перевірити, чи здатні не розгубитися. 

Так, перед вами зображення, на якому можна побачити сім стовбчиків зі словами "сила" та "сало". Ваша задача - знайти єдине зайве слово. Однак зауважте, що це по силах лише дуже уважній людині.

На пошук слова буде лише 10 секунд. Звісно, ви можете шукати і довше, однак для відчуття трімфу необхідно впоратися за встановлений час. Готові? Тоді час пішов!

Відео дня
фото УНІАН

Потрібна підказка? Добре.

Словом, яке ви шукаєте, є "соло". Воно чудово маскується серед "сили" та "сала", саме тому його так важко відшукати. Нижче буде опубліковано правильну відповідь.

Розгадка головоломки:

Ви знайдете слово "соло" у нижній частині другого стовпчика. Його виділено помаранчевим кольором.

фото УНІАН

Читачі УНІАН також обирають:

Пропонуємо вам складну головоломку з тортом - вважається, що вона під силу лише 1% відсотку людей. Вам лише треба знайти зайве на зображенні зі святковими тортами за 11 секунд.

Також спробуйте перевірити свою уважність з допомогою математичної ілюзії з цифрами - відшукайте помилку на ній менш ніж за 10 секунд. 

Вас також можуть зацікавити новини: