Працівник аеропорту розповів, що робити, аби ніколи не губити свій багаж / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, REUTERS

Втрата багажу під час авіаперельотів може бути жахливим досвідом – як через втрату цінних речей, так і через проходження складної процедури для отримання відшкодування. А призвести до того, що валізу загублять, може одна дрібничка.  

Працівник каліфорнійського аеропорту на відео, опублікованому міжнародним аеропортом Онтаріо, звернув увагу на те, що пасажири часто залишають старі наклейки з аеропортів на валізах.

Ці старі наліпки можуть бути відскановані машинами. Тоді під час сортування багаж спрямують не туди, куди треба, і він не потрапить у ваш літак. Тож їх неодмінно потрібно знімати перед тим, як вирушати в нову подорож.

Відео дня

"Є маленька наклейка, яка вказує комп’ютеру. Є шанс, що він скануватиме [старий тег] замість нового", – каже працівник аеропорту. 

Коментатори в соцмережах розділилися – одні кажуть, що це абсолютно логічно, і переконують, що авіакомпанії не будуть наклеювати нові наклейки на валізи, якщо там є стара. Інші кажуть, що ніколи не задумувалися про таку дрібницю.

Цікаві новини про авіаподорожі

Більшість мандрівників забуває про свій багаж після здачі і до моменту отримання у місці прибуття, навіть не здогадуючись, як він опиняється на борту.  Працівник аеропорту розкрив цю тайну.

А експерти з подорожей з Wild Packs розповіли про тришарову систему збору валізи, яка допоможе пасажирам заощадити на оплаті багажу.

Вас також можуть зацікавити новини: