Горіхи дуже корисні для організму / фото ua.depositphotos.com

Всім відомо, що горіхи корисні, незалежно від типу — волоські горіхи, мигдаль, фісташки, кешью, пекан, адже кожен вид горіхів сповнений поживних речовин.

У статті Eat this розкривається, що ж буде з вашим організмом, якщо їсти горіхи кожен день

1. Горіхи можуть дати вам заряд антиоксидантів

Це важливо, оскільки продукти, багаті антиоксидантами, можуть допомогти захистити здорові клітини від пошкодження вільними радикалами в організмі.

Відео дня

2. Вживання горіхів допомагає людям споживати більше поживних речовин

Щоб підвищити рівень поживних речовин і знизити рівень холестерину, досить замінити всього лише 15% м'яса волоськими горіхами

3. Вони можуть покращити здоров'я вашого мозку

 Горіхи корисні для здоров'я мозку, оскільки вони багаті необхідними поживними речовинами, такими як омега-3 жирні кислоти, антиоксиданти та вітамін Е, які можуть допомогти захистити клітини мозку від стресу та запалення.

4. Горіхи пов'язані з поліпшенням настрою

Ряд досліджень підтвердив, що вживання двох-трьох столових ложок горіхів в день значно знижує симптоми депресії. Причинами цього є амінокислотний профіль горіхів, корисний для мозку, а також омега-3 жирні кислоти, які мають нейропротекторну дію.

5. Вони зроблять ваші страви більш ситними

Ключем до насичення від їжі є включення клітковини, жирів і білків. Горіхи мають величезну поживну цінність, оскільки містять всі три компоненти: жир, клітковину і білок.

6. Горіхи пов'язані зі зменшенням запалення

Горіхи, особливо мигдаль, багаті вітаміном Е, який діє як антиоксидант і захищає клітини від окисного стресу, що, в свою чергу, допомагає зменшити запалення.

7. Горіхи позитивно впливають на здоров'я серця

Важливою частиною корисної для серця дієти є включення більшої кількості продуктів, багатих мононенасиченими та поліненасиченими жирами. Горіхи багаті обома і є особливо хорошим джерелом поліненасичених жирів, відомих як омега-3.

8. Вони допомагають регулювати рівень цукру в крові

Раніше дієтологи розповіли, що станеться з вашим тілом, якщо будете є масло щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: