Чоловік і дружина дізналися про кровну спорідненість / фото ua.depositphotos.com

Сімейна пара зі США, яка виховує трьох дітей, дізналася, що вони, ймовірно, троюрідні брат і сестра. Вони здали аналіз ДНК через 10 років після початку подружнього життя.

Подружжя Селіни й Джозефа Кіньонесів розповідають, що хотіли дізнатися більше про своє генеалогічне дерево. Вони були шоковані, коли дізналися результати ДНК-тесту, повідомляє видання People.

Селіна, ріелтор з Колорадо, поділилася новиною, записавши відео в TikTok. Реакція на ролик неоднозначною. "Багато негативних коментарів, це жахливо", - поділилася вона з журналістами. За її словами, люди почали запитувати, навіщо вона це опублікувала. 

Відео дня

Жінка згадує, що коли їхні сім'ї познайомилися, ніхто не підозрював, що вони пов'язані між собою родинними зв'язками. "У нас було весілля, і навіть тоді наші бабусі здавалися дуже схожими, і вони ладнали, але все одно ніхто нічого не підозрював", — каже вона.

Але яке було відкриття, коли Селіна почала збирати сімейне дерево і пройшла тест ДНК приблизно через 10 років їхнього шлюбу.

"Я замовила ДНК-тести", - каже Селіна. - Вони прийшли, і, звичайно ж, ми взяли мазки, відправили їх поштою. Потім ми отримали результати, я перевірила своє сімейне дерево щодо ДНК, що було частиною дослідження, і він з'явився там. Я сказала: "О, ні".

Прочитавши результати, Селіна зізнається, що почала сумніватися, чи повинні вони з Джозефом бути разом. "Я була шокована. Правду кажучи, я була пригнічена цим. Але це було після того, як у нас вже було троє дітей, і всі вони були здорові", — говорить Селіна про двох синів пари, 15 і 13 років, і їхню 10-річну доньку. 

Джозеф сказав: "Крихітко, не хвилюйся про це. Нічого страшного. Просто заспокойся". 

"Ми нічого не можемо з цим вдіяти. Я не дозволю якійсь крові стати між нами", - заявила жінка.

Подружжя не знає точно, в якому саме ступені спорідненості перебувають, але припускають, що братом і сестрою могли бути їхній прадід і прабабуся.

Чоловік випадково дізнався про спорідненість з дружиною

Раніше життя чоловіка, якого в дитинстві усиновили, ледь не зруйнувалося, коли він дізнався, що його дружина насправді його сестра. Своєю непростою історією він поділився в Reddit.  

А дізнався чоловік про кровну спорідненість з дружиною, коли їй знадобилася пересадка нирки. Він пройшов обстеження, щоб дізнатися, чи може він стати донором цього органу для дружини, з якою вони разом вже 6 років.

Вас також можуть зацікавити новини: