Слід прагнути включати якомога більше прогулянок у свій розпорядок дня / колаж УНІАН, фото: ua.depositphotos.com

Ходьба - надзвичайно корисна вправа з низьким навантаженням, яка може знизити ризик інсульту, поліпшити психічне здоров'я і допомогти досягти цілей зі зниження ваги, пише eatthis.com.

Персональний тренер Доменік Анджеліно підказала, як визначити, скільки кроків на день потрібно робити, щоб позбутися жиру на животі. Зазначається, що, як і у випадку з багатьма цілями у фітнесі, не існує універсального підходу, і відповідь унікальна для кожної людини.

"Кількість калорій, які ви спалюєте під час кожного кроку, залежатиме від ваги вашого тіла, економічності рухів і деяких інших особистих чинників", - пояснила тренерка.

Відео дня

Вказується: щоб знайти ідеальну кількість кроків для схуднення на животі, необхідно визначити кількість калорій, які ви спалюєте від інших занять, й скільки калорій ви споживаєте щодня. Використовуючи ці ключові суми, ви визначите різницю між спалюваними і споживаними калоріями.

"Щойно це буде визначено, ви зможете з'ясувати, скільки кроків вам потрібно додати у свій день, щоб задовольнити бажаний дефіцит калорій, - зазначила Анджеліно. - Якщо ви хочете втрачати 200 грамів жиру на тиждень, дотримуйтеся дефіциту в 250 калорій. Якщо ви хочете втратити 450 грамів на тиждень, дотримуйтеся дефіциту в 500 калорій".

За її словами, чим більше, тим краще, вам слід прагнути включати якомога більше прогулянок у свій розпорядок дня.

Тренерка також порадила, як максимізувати результат від ходьби, щоб скинути більше жиру на животі:

  • ходіть швидше;
  • додайте ухили або пагорби на маршруті;
  • спробуйте інтервальні тренування;
  • більше гуляйте;
  • використовуйте обтяжений жилет або рюкзак.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що краще використовувати для схуднення - бігову доріжку чи велотренажер.

Вас також можуть зацікавити новини: