Слід вчасно розшукати горобця на головоломці / колаж з фото УНІАН та pixabay.com

Оптичні головоломки-загадки про птахів можуть принести користь тим, хто хоче стати більш уважним, оскільки впоратися з ними можна лише у тому разі, якщо увага буде закцентована на важливих деталях.

Є таке завдання - треба знайти заблукалого горобця серед великих бакланів. Птахів сфотографували ще влітку 2007 року на островах Великі Кучугури (Запорізька область). Завдання дивовижне, оскільки просто не віриться, що на зображенні є горобець - роздивитися його дуже складно. Роботу ускладнює ще й те, що впоратися з нею треба за 9 секунд.

Дуже важливо не розгубитися. Також обов'язково треба дуже уважно розглядати місця, в яких міг "заховатися" дрібний птах. Спробуйте зібратися і перед виконанням завдання згадайте, яке забарвлення пір'я у горобця.

Відео дня
Треба за 9 секунд знайти горобця / колаж з фото УНІАН

Роздивитися дрібного птаха насправді дуже непросто, якщо вам це не вдалося ні з першого, ні з другого чи третього разу - можете збільшити масштаб зображення.

Тепер ми покажемо, де знаходився заблукалий горобець на візуальній головоломці. Птах був біля одного з гнізд, яке знаходиться внизу зображення. 

Горобця заховали внизу візуальної головоломки / колаж з фото УНІАН

Така загадка з каверзою про птаха вже опублікована

Треба за 11 секунд знайти дику качку на зображенні, де є водойма, зелень та дерева. Ця оптична ілюзія дуже непроста, оскільки птаха легко можна сплутати з чимось неживим. Варто уважно й швидко роздивлятися деталі зображення.

Вас також можуть зацікавити новини: