Слід вчасно розшукати на оптичній ілюзії пташку / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Візуальні загадки про тварин для дітей та дорослих можуть допомогти відчутно покращити уважність та логічне мислення. Крім того, можна перевірити гостроту свого зору.

Спробуйте впоратися з такою оптичною ілюзією - на першому плані водойма, потім зелень та дерева, і десь серед усього цього є дика качка. Це завдання з підступом, тому не поспішайте з висновками щодо побаченого. Ваші очі можуть бути обмануті. Щоб зрозуміти, де ж справді знаходиться птах, потрібно буде збільшити масштаб зображення. 

На це треба витратити буквально мілісекунди, оскільки на саме завдання відвести слід лише 11 секунд.

Відео дня

Що може призвести до поразки:

  • безцільне розглядання краєвидів;
  • зосередження лише на одній ділянці зображення.

Спробуйте охопити поглядом всю оптичну ілюзію, збільште масштаб і потім дуже швидко й детально її вивчіть. Звертайте увагу на все, що може нагадати птаха. Варто зазначити, що качка може бути в дуже несподіваному місці, і ви її навіть можете переплутати з чимось неживим.

На пошуки качки треба витратити лише 11 секунд / колаж УНІАН

Розкриємо правильну відповідь на загадку - качка була з правого боку зображення. Каверза полягала у тому, що пташку можна сплутати з гілкою дерева.

Качка здалеку схожа на гілку / колаж УНІАН

Загадка з підступом вже розміщена  - що слід зробити

Серед чималої кількості літер потрібно лише за 7 секунд розшукати цифру. Каверза полягала у тому, що є цифра, яку можна сплутати з буквою. Будьте уважні, цифра на зображенні-загадці тільки одна.

Вас також можуть зацікавити новини: