Собака не завжди повертається в одне і те ж місце, щоб попісяти / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

За словами однієї собачниці, у неї була особливо неприємна конфронтація з сусідом, який вийшов з дому і "кричав" на неї за те, що вона дозволила одній з собак помочитись на їх галявині.

Сусід, про якого йде мова, заявив, що це "вбиває галявину" і є "грубим". Однак жінка з собаками не вважала, що вона неправа, тому що вони "завжди підбирають какашки". Вона також пояснила, що собака не завжди повертається в одне і те ж місце, щоб попісяти, оскільки хтось помітив, що це "безумовно вб'є траву", пише mirror.

Зізнання викликало бурхливу дискусію в Інтернеті: багато домовласників розкритикували собачатницю за те, що вона дозволила собаці ходити в туалет на галявинах у людей. На Reddit один користувач написав: "Проблема в тому, що ваша собака не єдина, хто паскудить у траві. Ви проходите повз. Ваш щеня помічає місце і мітить його сечею. Він/вона охороняє територію. Наступна собака приходить, вловлює запах і знову розмазує те саме місце. Тепер у вас подвійна доза". Інший погодився, просто сказавши: "Я ненавиджу таких, як ти". 

Відео дня

Однак інші вважали, що вигульниця собак не винна: одна людина сказала: "Собаки пісяють на газони. Це нормальна річ. Якщо ви не хочете, щоб собака мочилася на ваш газон, я рекомендую переїхати кудись, де немає сусідів". Другий погодився, додавши: "Тварини пісяють на неї, будь то собака, яку ви гуляєте, або дика тварина. Ніколи не розумів людей, що метушаться з цього приводу. Звичайно, якщо вони пісяють в одне і те ж місце, це проблема, але не якщо це випадково. Просто тримайте собаку подалі від її газону, йдучи вперед".

Прочитавши коментарі, собачниця сказала, що у неї "вибухнув мозок". Анонімний чоловік пояснив, що вони родом з маленького містечка, де "всі собаки робили це".

Конфлікти між сусідами через домашніх улюбленців

Одній жінці настільки набридло, що сусідські кішки використовують її сад в якості туалетного ящика, що вона навіть зажадала, щоб власник домашніх тварин "по черзі розбирався" з безладом в її саду, але сусід відмовився.

Одна жінка, дізнавшись, що її сусід дозволив своїй собаці пописати в їхньому саду, прийшла в лють. На Reddit домовласниця розповіла, що їм довелося встановити секретну камеру відеоспостереження, щоб зловити сусідку на гарячому.

Вас також можуть зацікавити новини: