Сусідка приводить свою собаку до жінки у двір / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Одна жінка, дізнавшись, що її сусід дозволив своєму собаці пописати в їхньому саду, прийшла в лють. На Reddit домовласниця розповіла, що їм довелося встановити секретну камеру відеоспостереження, щоб зловити сусідку на гарячому, пише mirror.

Вона пояснила: "Моя сусідка приводить свою собаку до мого двору, щоб вона мочилася 2 рази на день. Я живу в таунхаусі і маю крихітний двір перед будинком (плюс невеликий бічний двір, оскільки я живу в кінцевому будинку). Більше року тому я почала помічати у своєму дворі картину з моєю сусідкою через дорогу/по діагоналі від мене, коли її собака пісяє, і мені здавалося, що я бачу це досить часто".

Вона додала: "Я встановила камеру спостереження на фасаді мого таунхауса, і кожен день вранці і ввечері вона ловить її, що йде прямо до мого двору, де вона сідає навпочіпки, щоб пописати, потім вони обертаються і відправляються додому".

Відео дня

Попросивши поради з приводу ситуації, мешканка сказала: "Що мені робити в цій ситуації? Звернутися безпосередньо до зазначених сусідів?"

Деякі змогли запропонувати корисні поради, як сказала одна людина: "Наступного разу, коли це станеться, я вибіжу і ввічливо попрошу її не дозволяти собаці писати туди, тому що вона вбиває вашу траву".

Друга людина написала: "Я б зустрів її там і одного ранку зіткнувся з нею. Те, що вона робить, настільки грубе і неповажне, що ви можете відповісти їй словами! Не потрібно бути добрим чи вибачатися. Вона, мабуть, не виграє". "Якщо це не спрацює, тримайтеся там із садовим шлангом у той час, коли вона зазвичай приходить. Вона знайде нове місце для своєї собаки, щоб зайнятися своїми справами. Це має бути у її дворі!".

Інші випадки з сусідськими собаками

Чоловік виявив, що його власний сусід викидає екскременти його собаки через паркан і в його сад. Однак він помстився.

Перейшовши на Reddit, щоб поділитися цією історією, чоловік виявив, що помітив це лише тоді, коли пішов по сусідству, щоб запропонувати чоловікові кілька своїх свіжих яєць.

"Я був злий, але нічого не сказав, а потім він надіслав мені повідомлення відразу після того, як сказав: "Вибачте, я більше не буду кидати корм через ваш паркан", - написав він.

Вас також можуть зацікавити новини: