Перевір свою уважність головоломкою з авто / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У цій ілюзії лише один із червоних автомобілів відрізняється від решти: вам потрібен потужний IQ, щоб визначити, де саме сховалася та сама дивна машина.

Середній час, який дається на цю головоломку - 14 секунд. Його має бути вдосталь, якщо ви дійсно уважні. Однак радимо не бути самовпевненими та обрати особисту стратегію, щоб впоратися з дивовижною задачею, яку підготував УНІАН.

Пропонуємо вам картинку, на які вряд стоять нібито абсолютно однакові автомобілі. Однак є нюанс, можливо, є відмінність у кольорі обшивки, шинах, десь на вікнах, або ж є якась різниця у дистанції - це слід помітити самостійно. 

Відео дня

Отже, якщо готові випробувати власні сили, ставимо таймер (ця функція зазвичай доступна у більшості телефонів), та розпочинаємо.

Знайди на картинці-ілюзії унікальну машину

Десь тут сховалася дивна машина, знайди її за 14 секунд / Колаж УНІАН

Якщо легко не виходить помітити "дивне", можна наблизити зображення, щоб побачити різницю в машинах. Також за бажанням можна не концентруватися на часі - це як додаткове ускладнення. Просто спробуйте знайти якусь відмінність.

Відповідь на дивовижну головоломку

Прихована машина на картинці була у 6 рядку знизу / Колаж УНІАН

Сподіваємося, ви впоралися із завданням. Але в разі поразки - це лише привід тренуватися більше та ставити нові випробування власній уважності. Можна спробувати розгадати ще кілька зображень, може щодо них "посміхнеться" удача.

Спробуй знайти курку серед квітів або лисицю біля водоспаду

Щоб випробувати сили, пропонуємо дві різні "тваринні" головоломки: кожна відрізняється яскравою гамою кольорів, через які оку легко вихопити не те, що потрібно.

На першій головоломці слід знайти лисицю біля водоспаду за 7 секунд, а на другій побачити курку, заховану у тюльпанах, за 10 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: