Ця головоломка з піцою або доведе до розпачу, або відкриє твою суперздібність / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Ця неймовірна головоломка "з піцою" точно відкриє твою суперздібність, адже людина зі слабкими когнітивними здібностями та зоровою пам'яттю навряд чи зможе знайти на картинці невідповідність

УНІАН пропонує за 11 секунд розібратися із задачею у форматі "шукай і знаходь" - це різновид візуального обману, який або доведе до розпачу, або відкриє насолоду тріумфу від перемоги.

За наведений час слід максимально сконцентруватися та у рядках з піцою знайти саме ту, яка несхожа на інших. На перший погляд, це може здатися легким квестом: адже ми пропонуємо контрастне зображення на жовтому тлі. Але, не обманюйтеся: радимо поставити таймер, адже ваші 11 секунд можуть швидко закінчитися без потрібної піці.

Відео дня

Знайдіть не ту піцу за 11 секунд на зображенні:

Надскладна головоломка з піцами від УНІАН / Колаж УНІАН

Знайшли, в якому рядку сховався дивний шматок фірмової страви італійців? Тоді це успіх: можемо привітати вас зі здачею цього розважального тесту "на розум". Певно, ви здолали немало подібних квестів на своєму шляху і ця піца для вашого "соколиного" ока - ніщо.

Якщо здобути перемоги не вийшло - це теж не привід засмучуватися. Мозок людини аналізує інформацію у кілька шляхів: не тільки через зорову пам'ять, але і на слух, дотик тощо. Просто хтось сильніший в тому чи в іншому. Якщо є бажання потренуватися, можна спробувати розгадати ще кілька задач.

А ось відповідь на головоломку про піцу:

Потрібна піца сховалася зліва / Колаж УНІАН

Знайди дивний торт на картинці - складна головоломка

Не залежно від результату щодо пошуку піци, пропонуємо закріпити перемогу або потренувати уважність у схожій головоломці з тортами. Зображення майже аналогічне: пропонуємо рядки тортів, серед яких слід знайти один "дивний" за 11 секунд. Це задача "із зірочкою", але випробувати удачу можуть і дорослі,  і діти.

Також є ще одна головоломка з візуальним обманом, де потрібно відшукати півня. З нею зможе впоратися лише справжній шпигун.

Вас також можуть зацікавити новини: