Колеги сторожа з луцької школи 27 назвали його "людожером" через відповідальність / фото ДСНС

В одній зі шкіл Луцька зріє скандал - місцевий сторож погрожує прикувати себе до міської ради через імовірне звільнення, яке він вважає неправомірним.

Про це повідомляє місцевий "12 канал".

Василь Милусь працює у луцькій школі №27. Наразі він пенсіонер - сторожем пішов задля підробітку.

Відео дня

Та від колег він здобув неприємне прізвисько "людожер" через занадто відповідальне ставлення до роботи.

Він не тільки сам щоночі декілька десятків разів обходить територію школи, ще й напарників залучає до такої праці. Та вони ентузіазму Милуся не витримують - хто переводиться на інші зміни, а хто просто звільняється.

Читайте також"Не збираюся годувати свиней": у школі під Дніпром день народження вчительки спровокував скандалАдміністрація навчального закладу зважила всі "за" й "проти" та вирішила звільнити самого Василя. Та поки що це питання зависло у повітрі, оскільки у школі тимчасово немає директора.

Сам сторож готовий боротися за свою посаду, оскільки боїться, що не проживе на пенсію у 2300 гривень.

"Я буду консультуватися з юристами, як то зробити – чи то (звернутися - УНІАН) в департамент освіти, чи то в міську раду. І прив’яжу себе ланцюгом, голод оголошу. А що мені робити?" – каже Василь.

Раніше УНІАН вже повідомляв про ліцей на Полтавщині, де боротьба з поборами обернулася для вчительки доганами та судовою справою - жінку звинуватили у булінгу.