У 2024 році набуде шаленої популярності ім'я грецької богині - назвіть так свого малюка / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Сонце може здатися промінчиком, коли батьки обирають ім'я новородженому малюку або дитині, яка вже незабаром побачить цей світ. 

Відомо, що цю відповідальну справу часто супроводжують масштабні дебати у родині, поради від усіх можливих родичів, а також нескінченні списки імен з їхніми секретними значеннями. Експерт з фахової організації Nameberry Памела Редмонд, яка займається тим, що допомогає батькам у таких порадах, назвала одне з влучних імен на 2024 рік.

Йдеться про "божественне" ім'я, відоме нам ще з грецької міфології. А саме, "Артеміда". Так звали вічно юну богиня полювання, яка також вважалася втіленням цнотливості та покровителькою всього живого на нашій Землі. 

Відео дня

Фахівець акцентує, попри поширену думку, що це виключно жіноче ім'я, воно має шалену популярність ще й серед батьків хлопчиків. Ймовірно, цим ми можемо завдячувати серії романів ірландського письменника Еоїна Колфера, в яких головний героя мав ім'я "Артеміс". 

На сайте Nameberry акцентують, що Артеміда або ж у чоловічій версії Артеміс - це гендерно нейтральне ім'я. 

"Воно може підійти як хлопчикам, так і дівчаткам", - кажуть там в контексті топових імен для дітей на 2024 рік.

Названо насправді "розкішне" ім'я для новонародженого хлопчика

Раніше Памела Редмонд назвала по-справжньому розкішне ім'я, яким можна назвати хлопчика. Йдеться про доволі "хоробрий" за своїм таємним значенням варіант, який матиме актуальність у 2024 році. Однак окрім цього імені, експерт виклала цілий список варіантів, яке ім'я можна обрати для хлопчика.

Вас також можуть зацікавити новини: