Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Очікується, що в 2024 році в світі буде популярним незвичайне дитяче ім'я з "повітряним" значенням. Про це пише The Mirror.

Експерти вважають, що зараз в тренді атмосферні імена. "У 2024 році, ймовірно, будуть популярні імена, спрямовані в небо, в тому числі ім'я Аеро (Aero), яке зазвичай дається хлопчикові і означає "небесний", - пише видання.

За словами експерта Компанії Nameberry, молоді батьки віддають перевагу сучасним іменам. "Імена, пов'язані з поколінням батьків (бабусь і дідусів дитини), як правило, вважаються одними з найменш модних варіантів для дитини, як, наприклад, Бренда та Гері сьогодні. Як тільки ім'я виходить з моди, ми очікуємо, що воно буде слідувати правилу 100 років - іменам потрібно близько 100 років, щоб повернутися в моду", - пояснила вона.

Відео дня

Атмосферними називають імена, що нагадують про небо - Aura, Cielo і Aire (так назвала дитину американська модель Кайлі Дженнер). Прогнозують, що саме вони будуть на піку моди в наступному році.

Також в список ймовірно популярних імен 2024 року потрапили наступні: Артемій, Клео, Лотос, Іден, Ферн, Харлоу, Хейзел, Джейд, Джун, Роуз, Вілло і Кармен.

Інші незвичайні імена для дітей

Раніше зірка YouTube Імоджен Хортон розповіла, що дала своїй дочці незвичайне ім'я, яке у всіх асоціюється з печивом.

Також раніше стало відомо, яким чоловічим ім'ям практично перестали називати новонароджених. Вважається, що у Великій Британії це ім'я і зовсім може зникнути.

Вас також можуть зацікавити новини: