Знайдіть дивного короля на зображенні-головоломці / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН

У вас коефіцієнт інтелекту (IQ) геніальної людини, якщо ця загадка для дорослих та дітей, заснована на зображення, вам "по зубах".

На малюнку багато рядів з фігурами шахового короля, і є один нюанс - серед цієї великої кількості фігур одна дуже дивна. Цього дивного короля необхідно розшукати за 5 секунд. Ви з цим завданням за такий час точно впораєтеся, якщо маєте високий IQ.

Вам точно не потрібно "залипати" на кожній окремій фігурі - якщо оберете таку тактику, то програєте. Подумайте, як варто вчинити, щоб вкластися у відведену кількість часу. Звертайте увагу на дрібниці. У цьому завданні саме вони відіграють ключову роль.

Відео дня

Коли зберетеся з думками, продумаєте тактику - беріться за справу. Тільки ж не забудьте на якомусь гаджеті засікти час, щоб все було чесно. А ще краще - попросіть когось слідкувати за тим, скільки ж секунд вам знадобиться, щоб розшукати короля "з родзинкою".

Розшукайте дивного короля на головоломці вчасно / колаж УНІАН

Не бійтеся зробити кілька "підходів" до цієї головоломки - ніхто не говорить про те, що тріумфу потрібно досягти з першої спроби, а у разі провалу вдруге за роботу й братися не варто. Будьте впевнені й розслаблені, але вперто йдіть до своєї мети.

Правильну відповідь ми зараз вам покажемо.

Дивний шаховий король був у третьому рядку знизу ближче до правого краю зображення / колаж УНІАН

Ось така цікавенна оптична ілюзія раніше вже викладена у мережу

На малюнку, де у центрі увагу відразу знаходяться буйвол та носоріг, потрібно знайти синичку.

Розумові "гіганти" зможуть впоратися з цією оптичною ілюзією за 7 секунд. Спробуйте виконати це завдання вчасно. Головне - не витрачайте багато часу на просте розглядання картинки, потрібно відразу аналізувати зображене.

Вас також можуть зацікавити новини: