Знайдіть на оптичній ілюзії ідеально замасковану дрібну тварину / колаж УНІАН та фото wikipedia.org

Саме час дізнатися, чи маєте ви "суперсилу" - ідеальний зір, чи ні. Щоб дізнатися це, потрібно вчасно впоратися з дуже непростою оптичною ілюзією.

Спробуйте знайти на малюнку серед великої кількості дров ідеально замасковану ящірку. Люди, які мають ідеальний зір, можуть впоратися з цим завданням за 10 секунд. Будьте готові до того, що тварина може зливатися із зображеними предметами, тому впоратися з головоломкою буде дуже непросто.

Якщо налаштувалися - вмикайте секундомір та мерщій шукайте ящірку. Не відволікайтеся на неважливі дрібні деталі, які є на малюнку, оскільки це відбирає ваш час та віддаляє бажану ціль - впоратися з головоломкою вчасно.

Відео дня
Спробуйте за 10 секунд знайти на оптичній ілюзії ідеально замасковану ящірку / колаж УНІАН

Можливо, з першої спроби за вказаний час ви не знайдете ящірку, у такому разі не засмучуйтеся і спробуйте розшукати тварину ще раз. Не забувайте, що ящірку замаскували ідеально.

Зараз ми покажемо вам, де знаходилася тварина.

Ящірка "ховалася" недалеко від правого верхнього кутка оптичної ілюзії / колаж УНІАН

Така дуже цікава двоетапна головоломка була опублікована

На малюнку серед великої кількості скирт потрібно за 3 секунди розшукати зайця, і на цьому ваша робота не закінчується.

Після того, як ви знайдете тварину, вам потрібно зрозуміти, що ж не так з цим малюнком. І на це у вас буде 10 секунд. Якщо ви зрозумієте, у чому річ, то ви справжній детектив.

Вас також можуть зацікавити новини: