Намагайтеся дуже швидко впоратися з двоетапною головоломкою / колаж УНІАН та фото ua.depositphotos.com

Спробуйте перевірити, чи наділені ви надзвичайною уважністю та гострим розумом - потрібно впоратися з головоломкою, яка складається з двох етапів.

Спочатку спробуйте за 3 секунди знайти на зображенні зайця, який знаходиться десь серед скирт. Перед тим, як братися за виконання завдання, засічіть час - можете використати секундомір на телефоні.

Будьте надзвичайно уважні - часу у вас обмаль.

Відео дня
У вас є лічені секунди, щоб знайти приховану тварину / колаж УНІАН

Якщо вам вдалося за вказаний час знайти тварину, саме час братися за другий етап головоломки. Якщо ж ні - не полишайте пошуки, поки не досягнете успіху.

Коли успіх вже у вас "в кишені" - переходьте на другий етап. Що ж не так із зображенням? Спробуйте проявити себе як детектив - на це у вас є 10 секунд. Увімкніть секундомір і напружте мозок. Що ж не так на малюнку? Якщо ви не здогадаєтеся - ми все вам пояснимо.

Тварина "причаїлася" біля скирти / колаж УНІАН

Правильна відповідь на головоломку така - на зображенні був не заєць, а кролик. Ви справжній детектив, якщо це зрозуміли самі.

Ось яка надзвичайно складна оптична ілюзія була опубліковано

На малюнку серед японських ламп заховано звичайну лампочку, і її потрібно знайти за мізерний проміжок часу.

Зазначалося, що тільки унікуми здатні впоратися з цією оптичною ілюзією за 9 секунд. Якщо ви зможете це зробити - то знайте, що ви входите до 5% унікальних особистостей.

Вас також можуть зацікавити новини: