Кішка Хлоя стала зіркою соцмереж / скріншот

Усі ми трішки Хлоя - так на світлину кішки з насупленою мордочкою в метро  реагують користувачі соцмереж. Закутану в рожеву ковдру тварину сфотографували під час повітряної тривоги, і лише одна ця світлина зробила Хлою відомою.

Як йдеться в сюжеті ТСН, власники пухнастої вже навіть створили своїй улюблениці сторінку в соцмережах, і тепер щодня їм пишуть безліч слів підтримки.

Фото кішки її власники Євгенія та Вадим зробили у метрополітені, коли під час однієї з нічних повітряних тривог разом з твариною ховалися у метро.

"У Twitter побачив допис: "Кияни, показуйте свої коридори, ванни".  Я виклав фото Хлої", - каже Вадим. А далі - тисячі репостів та коментарів. 

Кішка так сподобалась користувачам соцмереж, що народну творчість уже  не зупинити: "Усі ми трішки Хлоя". Тварина навіть стала мемом. Тепер у Хлої з'явилися власні сторінки у соцмережах. 

Кішка, яка взагалі не любить виходити з дому, до нічних тривожних вояжів уже майже звикла, але про всяк випадок господарі завжди мають котячі ласощі.

Киян насмішив автомобіль з котом за кермом

Раніше у Солом'янському районі Києва автолюбителі сфотографували на дорозі автомобіль, де на місці водія сидить кіт. Фото зібрало безліч лайків. Зазначається, що воно було зроблено на Караваєвих дачах. На знімку тварина рішуче визирає з вікна і розглядає машини, що проїжджають повз.

Вас також можуть зацікавити новини: