Родичі поховали чужу людину / Фото uk.etcetera.media

В англійському містечку Рокліфф у графстві Камбрія, сім'я помилково поховала тіло невідомої їм людини.

Рідні попрощалися з померлим, не підозрюючи, що в труні лежить покійний пенсіонер, який був на рік молодший за їхнього родича, повідомляє видання 7 News.

Читайте такожУ Зімбабве 99-річна жінка двічі «воскресла» на своєму похороні

Відео дня

Про помилку стало відомо на наступний день, коли співробітники моргу зв'язалися з розпорядниками похорону - компанією «Джордж Хадсон і син» - і запитали, коли заберуть тіло чоловіка, якого повинні поховати в Рокліффі.

Помилково похованого чоловіка довелося ексгумувати, бо його мали кремувати 13 липня. У день ексгумації тіло жителя Рокліффа віддали землі. Місцева влада розбирається, яким чином сталася подібна ситуація.

Ми працюємо з розпорядниками похорону, щоб встановити обставини інциденту, і повідомимо про хід розслідування сім'ям, - сказав представник Фонду комплексного медичного обслуговування Північної Камбрії.

Співробітник похоронної компанії сказав, що працюють розпорядниками похорону вже більше ніж 150 років, і ніколи нічого подібного не відбувалося раніше. Також він висловив співчуття сім'ям. Він пояснив, що розпорядники подали в морзі документи на людину, чиє тіло вони повинні були забрати

Очевидно, сталася жахлива помилка. Ми не зрозуміли, що це було тіло іншого померлого. Ми співчуваємо сім'ям, - підкреслив він.

Ще новини: