В Міноборони показали "Бавовнятко", яке "тихо приходить на бази окупантів" (фото)

У міністерстві знову тонко потролили росіян на тлі серії вибухів у Криму та на окупованих територіях.

Міністерство оборони України продовжує влучно тролити російських окупантів на тлі серії вибухів на окупованих територіях. Цього разу показали того, хто насправді палить російські бази та знищує склади з БК.

Про це йдеться у Twitter міністерства.

"Пухнасте і непосидюче. Вночі Бавовнятко тихенько приходить на бази окупантів, склади, аеродроми, нафтопереробні заводи та інші місця, заповнені легкозаймистими предметами, і починає там бавитися з вогнем", – зазначили у Міноборони, опублікувавши світлину міфічної істоти.

Як писав УНІАН, раніше у Бєлгородської області РФ пролунали вибухи. Згодом губернатор В'ячеслав Гладков заявив, мовляв, "в результаті спекотної погоди (спрацював ефект лінзи) в районі села Тимоново сталося самозаймання боєприпасів, які ще не встигли знешкодити сапери". 

Міністерство оборони України прокоментувало недолугі пояснення, які надала російська влада після вибухів у Бєлгородській області. 

"Черговий підрив боєприпасів "через спеку" в Бєлгородській області в Росії. За кілька місяців ми дізнаємося, чи можуть російські боєприпаси вибухати через мороз", – пожартували у відомстві.

Вас також можуть зацікавити новини: