Намагайтеся якомога швидше знайти на оптичній ілюзії лампочку / колаж УНІАН з малюнку Bright Side та фото ua.depositphotos.com

Ви можете входити до 5% унікумів і навіть про це не здогадуватися, тому варто спробувати впоратися з дуже складною головоломкою й остаточно все з'ясувати.

На малюнку, який створив Bright Side, серед великої кількості японських ламп потрібно знайти звичну для нас лампочку. Як пише jagranjosh.com, лише 5% людей з високим рівнем інтелекту зможуть впоратися з цим завдання упродовж 9 секунд.

Перед виконанням завдання знайдіть секундомір, а потім вже беріться за пошуки. Намагайтеся бути максимально зосередженими та уважними.

Відео дня
Намагайтеся за лічені секунди знайти лампочку на оптичній ілюзії / малюнок Bright Side

Яскраві японські лампи можуть відволікати вашу увагу, намагайтеся не витрачати багато часу на те, щоб розглядати їх.

За 9 секунд ви можете не відшукати заховану лампочку, і вам перейматися через це точно не варто. Не бійтеся повторити спробу й обов'язково досягнете бажаного результату.

Зараз ми покажемо вам, де знаходилася лампочка.

Лампочка була захована у лівому нижньому кутку оптичної ілюзії / малюнок Bright Side

Така цікавенна головоломка була опублікована раніше до Хелловіну 2023

Потрібно знайти привида на малюнку серед гарбузів з різними гримасами й скелетів. Малюнок створив угорський художник Гергей Дудаш.

Зазначалося, що за 15 секунд із завданням здатні впоратися лише ті люди, які насправді наділені високим рівнем інтелекту, а таку особливість також можна вважати "суперсилою".

Вас також можуть зацікавити новини: