Намагайтеся вчасно знайти привида на оптичній ілюзії / колаж УНІАН з фото Ideaman Studios та малюнку Dudolf

Може бути, що ви маєте "суперсилу" - високий рівень інтелекту, але навіть про це не здогадуєтеся, тоді варто перевірити свій IQ дуже швидким способом - спробуйте впоратися за 15 секунд з оптичною ілюзією на Хелловін 2023.

Оптичну ілюзію створив угорський художник Гергей Дудаш, на малюнку зображені скелети, гарбузи з різними гримасами, і десь серед них "заховався" привид. Люди з високим інтелектом зможуть впоратися із завданням за 15 секунд, йдеться на jagranjosh.com.

У першу чергу, до того, як братися за виконання завдання, знайдіть пристрій, на якому зможете засікти час. Після цього напружтеся - будьте максимально уважними і беріться за пошуки привида.

Відео дня
Спробуйте знайти привида на оптичній ілюзії за 15 секунд / малюнок Dudolf

Головне - не витрачайте багато часу на розглядання різних елементів малюнку.

Якщо ви не змогли впоратися із завдання за 15 секунд, ні в якому разі не засмучуйтеся - просто дайте собі ще один шанс.

А зараз ми покажемо вам, де ж був намальований привид.

Привид "ховався" недалеко від лівого верхнього кутка оптичної ілюзії / малюнок Dudolf

Ось така цікава головоломка вже опублікована

Для того, щоб дізнатися, чи наділені ви таким же гострим розумом, який був у відомого персонажа детективів - Шерлока Холмса, варто просто спробувати впоратися із головоломкою, на якій ретельно заховано метелика.

Якщо ви впораєтеся із цим завданням менш ніж за 8 секунд, то ви й справді маєте чудовий розум. У разі програшу - не засмучуйтеся, а просто продовжуйте пошуки, поки не знайдете метелика.

Вас також можуть зацікавити новини: