Знаменитий шеф-кухар Джеймі Олівер поділився, як швидко і просто приготувати фантастичні рибні шашлики, які не тільки смачні, але і будуть вельми до речі у тому випадку, якщо ви хочете схуднути.
За його словами, це блюдо "ідеально підходить для того, щоб вся сім'я отримала задоволення".
"Швидке та легке блюдо. Воно свіже й пікантне, та його можна легко приготувати у будній вечір, коли у вас мало часу", - додав кулінар.
Відео дня
Це "суперпросте" рибне блюдо готується всього за 22 хвилини, зазначив Олівер.
Інгредієнти:
- оливкова олія;
- один зубчик часнику;
- лимон;
- дві гілочки свіжого розмарину;
- один червоний перець;
- чотири філе білої риби;
- дві скибочки цільнозернового хліба;
- вісім скибочок копченого бекону.
Спосіб приготування:
Візьміть велике деко та змішайте у ньому дві столові ложки оливкової олії, натертий зубчик часнику, сік половини лимона, дрібно нарізані гілочки свіжого розмарину, і все це приправте морською сіллю з чорним перцем.
Очистіть червоний перець від насіння і наріжте його на шматочки шириною 3 см уздовж. Таким же чином наріжте філе білої риби і скибочки цільнозернового хліба. Всі продукти просочіть в приготованому раніше маринаді.
Нанизайте рибу, хліб і перець на шампури, обов'язково залишаючи між ними невеликий простір.
Навколо кожного шампура оберніть копчений бекон, покладіть на деко з маринадом та запікайте 10 хвилин до золотистого кольору й готовності.
Раніше УНІАН писав про те, як приготувати осінній торт Джеймі Олівера.