Названо ознаки, за якими можна зрозуміти, що ви не подобаєтеся людині / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Коли люди починають цікавитися, як правильно жити в цьому світі, вони також можуть замислюватися над тим, кому вони не подобаються з оточення, і яким чином це можна зрозуміти.

Є тонкі ознаки, за допомогою яких можна зрозуміти, що насправді якась людина до вас відчуває, пише HackSpirit. За відомостями видання, є 8 ознак того, що ви не подобаєтеся комусь, і вони ґрунтуються на психології. Одна з таких ознак, за відомостями психологів, - закрита мова тіла (людина відвертається від вас, уникає зорового контакту, схрещує руки).

Така мова тіла - це нібито захисний бар'єр, який невербально може сигналізувати про те, що людина, яка ним послуговується, не дуже любить свого співбесідника. Це варто брати до уваги, якщо хтось так поводиться з вами постійно.

Відео дня

Як зрозуміти, що ти не подобаєшся дівчині чи хлопцю - інші ознаки:

  • людина уникає бесід з вами, але залюбки спілкується з кимось іншим;
  • згідно із дослідженням, людина, якій ви не подобаєтеся, не буде першою йти на контакт, але у разі звернення може відповісти;
  • людина зневажає ваші ідеї;
  • не пам'ятає важливі відомості про вас, наприклад, дату народження, улюблену їжу;
  • здається, ніби у ваших історіях вони не зацікавлені;
  • ваші розмови короткі.

Ще однією ознакою того, що хтось не дуже добре до вас ставиться, є рівень доступності. На думку психологів, якщо людина часто для вас недоступна, то вона, швидше за все, не дуже зацікавлена у стосунках з вами.

Цікаві новини - сьогодні це варте уваги

Раніше УНІАН дізнався, які ознаки розумної людини за мовою тіла. Зазначалося, що, зокрема, йдеться про обдумані та неметушливі жести, віддзеркалення поведінки співбесідника й регулярні рухи очима.

Вас також можуть зацікавити новини: