Вартість деяких порід котів перевалює за стоню тисяч доларів / Колаж УНІАН, фото УНІАН

Котів люблять у всьому світі, і вони були одними з найбільш шанованих тварин на земній кулі протягом століть. Як пише портал Scotsman, середньостатистичний власник володіє принаймні двома котами. Кожна порода красива і має свлої переваги, але деякі з них виділяються ще й своєю вартістю.

1. Ашера. Ця порода, яка є сумішшю африканського сервала, азіатського леопарда та одомашненого кота, є найдорожчою у світі, такі коти коштують до 125 000 доларів.

2. Російська блакитна кішка, яка коштує приблизно 3000 доларів, є спокійною та ласкавою кішкою з дуже милим темпераментом.

Відео дня

3. Перські коти. Цю популярну породу дуже люблять за їх коротку мордочку і довгу шерсть. Відомо, що вартість цієї породи досягає 5500 доларів.

4. Американська жорсткошерста. Коти цієї породи незалежні, але мають спокійний, милий і люблячий характер. Можуть коштувати до 1200 доларів.

5. Бенгальські коти. Ця порода створена з використанням гібридів домашніх кішок, включаючи єгипетську мау, з азіатським леопардовим котом. Може коштувати до 25 000 доларів.

6. Петерболд. Ця порода має російське походження і, як повідомляється, була створена за допомогою експериментального розведення. Повідомляється, що вони коштують 5000 доларів.

7. Американський керл. Ці коти мають високий інтелект і дуже енергійні. За такого котика вам доведеться віддати близько 1200 доларів.

8. Савана. Це помісь сервала і домашнього кота. Відомо, що ця порода коштує понад 50 000 доларів.

9. Сфінкс. Ця порода безшерстих котів популярна завдяки своїй люблячій, енергійній особистості та може коштувати понад 3000 доларів.

Раніше УНІАН розповідав про топ-10 котячих порід, представники яких завжди сповнені енергією і готові гратися хоч цілий день. 

Вас також можуть зацікавити новини: