Дівчина розповіла, як викрила обман залицяльника / Newsweek

Дівчина розповіла про свій досвід найневдаліших побачень у житті. Цей випадок розпочався з інтернет-знайомства. 

Як пише Newsweek, півроку тому дівчина познайомилася з хлопцем через інтернет-застосунок. Пара зустрілася тричі: спочатку за обідом, який пройшов вдало, за винятком одного нюансу: чоловік раптом згадав про своїх колишніх під час розмови. 

Хлопець запросив дівчину в гості додому, але та відмовилась. Втім, наполегливий хлопець запропонував друге побачення. Дівчина погодилася. 

Відео дня

"На тому другому побаченні я знову помітила, що щось не так. Він знову почав згадувати дівчат, з якими зустрічався раніше, і показувати мені їхні фотографії. Він сказав мені, що на свій день народження витратив на розваги з другом 1000 доларів і навіть показав чеки. Мені було цікаво, як двоє людей могли витратити стільки грошей за одну ніч, якщо вони не випивали багато дорогого вина? Я запитала його, чи був ще хтось. Він посміявся наді мною і сказав: "Ого, ти така розумна", - згадала дівчина.

Потім хлопець почав говорити про спільні плани на майбутнє. Дівчина спийняла це легковажно, адже він переконував, що не шукає серйозних стосунків. 

Після другого побачення він почав планувати спільну відпустку. Дівчина відповіла, що поки не впевнена, чи хоче цього, але погодилася на третє побачення.

"Тоді я дізналася щось шокуюче. Після побачення я відкрила YouTube і побачила рекомендацію короткого відео від дівчини. Я натиснула та побачила, що ця дівчина показує той самий чек і ресторан, які він показав мені під час нашого другого обіду. Я також чула його голос на відео. Я натиснула на ще одне коротке відео і дізналась, що він ходив на побачення зі мною та нею в один день. Я бачив, що вона опублікувала відео в конкретний день вночі, і на ньому були його темні окуляри. Я була повністю шокована", - розповіла дівчина.

Обманута дівчина впевнена, що YouTube її врятував. Згодом вона зрозуміла, що ця дівчина є однією з тих, світлини яких їй показував цей залицяльник, називаючи її "колишньою".

Хлопець намагався виправдати свій підлий вчинок, але дівчина відкинула усі ці спроби та маніпуляції. 

Раніше УНІАН писав, що модель Кароліна Гетіс так втомилася від сайтів знайомств і невдач в особистому житті, що зважилася на відчайдушний крок. Дівчина вийшла на вулиці Нью-Йорка з паперовим оголошенням.

Вас також можуть зацікавити новини: