Чоловік пішов з побачення через "огидну" звичку дівчини / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Чоловіка похвалили за те, що він кинув жінку під час побачення, тому що на її харчові звички було "нестерпно" дивитися. 20-річний хлопець забронював столик в "модному ресторані" і подбав про те, щоб справити враження, але все зіпсував один нюанс.

"Я зробив нову стрижку, купив новий одяг і був дуже схвильований. Все почалося з незручностей, потім ми обидва поступово розслабилися і стали відчувати себе більш комфортно. В цілому, вона здалася мені хорошою дівчиною", - поділився чоловік.

Але його думка про побачення повністю змінилася, як тільки офіціант приніс основну страву.

Відео дня

"Як тільки подали основну страву, все пішло під укіс", - додав він. "Я зрозумів, що вона жує з відкритим ротом. Це було моєю найбільшою проблемою з дитинства, я справді не можу з цим впоратися".

Далі він пояснив, що його батько жував з відкритим ротом, через що він тікав з-за обіднього столу. Вона не просто жувала з відкритим ротом, а ще були гучні звуки, вона їла так, ніби не їла три тижні, сьорбала і видавала агресивні звуки "ням-ням".

"У мене немає ніяких проблем з тим, щоб дівчина пережовувала їжу. Я визнаю, що це якась дивина, якщо дівчина їсть багато чи щось інше. Це зовсім не те. Я можу з'їсти багато за один раз. Я не збираюся нікого засуджувати за це. Але у мене була проблема з її абсолютною відсутністю манер. Це було жорстоко. Я ввічливо попросив її жувати із закритим ротом, але вона видавала багато шуму. Вона виглядала засмученою, але вибачилася. Не минуло й 30 секунд, як вона почала робити те саме. Я подивився на неї і сказав: "Ти знову це робиш", але на цей раз вона засмутилася ще сильніше і порадила мені не лізти не в свої справи і дозволити їй насолоджуйся її їжею", - поділився чоловік.

З цими словами він встав з-за столу, заплатив свою частину за їжу і пішов з ресторану.

"На наступний день подруга, яка мене підставила, сказала, що я жахлива людина, і що Марія всю ніч плакала через мене. Я сказав їй, що сталося, але вона почала кричати, тому я просто перервав дзвінок. Марія заблокувала мене в Instagram. Я все ще впевнений у своїх діях. Можливо, не варто було йти так рано, але я очікував, що на побаченні дівчина буде дотримуватися етикету", - пояснив обурений хлопець

Бажаючи дізнатися, чи не був він занадто різкий на побаченні, він поцікавився думкою користувачів соцмереж.

"Одного разу я пішов на побачення наосліп, де вона жувала з відкритим ротом. Хоча я не втік в середині побачення, але другого побачення не було", - розповів один з коментаторів.

Інший користувач додав: "Ваша партнерка їла менш манірно, ніж худоба в сараї. Я вас не звинувачую. Люди побачать/почують це і погано подивляться на вас обох".

Третій користувач сказав: "Саме з цієї причини я розыйшлася з прекрасним хлопцем. Він любив запрошувати мене в хороші ресторани, але я ніколи не насолоджувалася ними через його жахливі манери за столом. Він сказав мені, що їв так з дитинства і що бабуся змушувала його їсти в іншій кімнаті, тому що він міг або не хотів навчитися їсти нормально".

Раніше УНІАН писав, що модель Кароліна Гетіс так втомилася від сайтів знайомств і невдач в особистому житті, що зважилася на відчайдушний крок. Дівчина вийшла на вулиці Нью-Йорка з паперовим оголошенням.

Вас також можуть зацікавити новини: