колаж УНІАН, фото Bright Side, depositphotos.com

Ця незвична головоломка точно змусить ваш мозок працювати на повну потужність, адже потребує критичного мислення, уважності та спостережливості.

Нову головоломку пропонує сайт Jagran Josh. Ваше завдання: допомогти чоловіку,який втратив пам'ять, знайти його дружину серед трьох, що прийшли відвідати його у лікарні. Він пам'ятає лише те, що має дружину, яка скоро повинна народити. На це у вас є всього 5 секунд.

Головоломка / Bright Side

Вчені довели, що яскраві головоломки покращують настрій. Коли ви вирішуєте головоломку, ваш мозок виробляє більше дофаміну, нейромедіатора, який регулює ваш настрій. Ця головоломка допоможе вам відточити ваші когнітивні навички, а також підняти вам настрій.

Відео дня

Тільки найуважніші з вас змогли розкрити секрет цього зображення. Найкмітливішим для цього потрібно не більше 5 секунд. Чи впорались ви з цим викликом? Якщо ні, то не засмучуйтесь.

Правильна відповідь

Вагітна зліва не виглядає як жінка, яка от-от народить. Ймовірно, їй доведеться ще довго виношувати свого малюка.

Жінка посередині вдягнула високі підбори. Отже вона не перебуває на останніх місяцях вагітності. 

Дружина хворого чоловіка - жінка справа. У неї великий живіт, а також розв'язані шнурки на взутті. Це свідчить про те, що жінці вже вкрай важко нагинатися.

Завдання із 'зірочкою': генії розгадають цю головоломку за 5 секунд

Нагадаємо, розумні головоломки вимагають від Вас ретельно проаналізувати проблему та прийти до відповіді, використовуючи свої аналітичні та логічні навички. Саме цим вони навіть цікавіші за звичайні. Пропонуємо карколомну головоломку: треба помітити злодія на зображенні за 13 секунд

Вас також можуть зацікавити новини: