Карколомна головоломка: треба помітити злодія на зображенні за 13 секунд / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Bright Side

Розумні головоломки вимагають від Вас ретельно проаналізувати проблему та прийти до відповіді, використовуючи свої аналітичні та логічні навички. Саме цим вони навіть цікавіші за звичайні.

Портал jagranjosh.com пропонує непросту головоломку, у якій необхідно впізнати злодія на картинці. На зображенні можна побачити садівника та кухарку. Обох допитує поліція через крадіжку в особняку. 

Садівник каже, що цілий день працював в саду і пішов викликати пожежників, коли відчув, що щось горить. Кухарка також сказала, що весь ранок працювала на кухні. Але один з них вкрав щось із великого особняка. 

Відео дня

Викрити злодія допоможе зображення. Його необхідно вивчити детально, тільки так вдасться дати правильну відповідь. Найрозумніші зможуть зробити це за 13 секунд.

Карколомна головоломка: треба помітити злодія на зображенні за 13 секунд / фото Bright Side

Потрібна підказка? Зверніть увагу на те, чим зайняті герої. Садівник – в саду з усім своїм обладнанням. Кухарка теж, здається, зайнята на кухні. Але дещо видає, що один з них відволікся від своїх справ.

Якщо не вийшло розібратися, хто ж з цих двох злодій, не засмучуйтеся, нижче надамо пояснення.

Зверніть увагу, що кухарка спалила торт. Це означає, що садівник мав рацію щодо пожежі. Це означає, що кухарка залишила кухню в якийсь момент, щоб вкрасти щось з особняка. Отже, відповідь на цю головоломку полягає в тому, що кухарка – це злодій, який вкрав із великого особняка

Інші цікаві головоломки

Нова цікава математична головоломка з трьома математичними рівняннями зламає ваш мозок. Потрібно визначити правильне число в останньому рівнянні.

А у новій ілюзії потрібно знайти 4 захованих яблука серед листя лише за 11 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: