Чоловік збирав какашки сусідського пса у своєму дворі / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Чоловік виявив, що його власний сусід викидає екскременти його собаки через паркан і в його сад. Однак він помстився.

Відправившись на Reddit, щоб поділитися цією історією, чоловік розповів, що помітив це тільки тоді, коли пішов по сусідству, щоб запропонувати чоловікові кілька своїх свіжих яєць, пише Mirror.

"Я був злий, але нічого не сказав, а потім він надіслав мені повідомлення відразу після того, як сказав: "Вибачте, я більше не буду кидати кал через ваш паркан", - написав він.

Відео дня

Сусід був готовий відпустити його і просто відповів, сказавши, що все в порядку, і зупинився на цьому. Однак через два дні він повідомив, що виходив з дому і помітив собачий послід на дорозі, перед воротами і взагалі скрізь, крім території, що належить власнику собаки. Це виявилося занадто багато для раніше добродушної людини.

Він продовжив: "Тому, коли ми повертаємося додому, я виходжу і забираю його. І почати скидати його перед його воротами. Через деякий час він виходить. Я кажу йому: "Чувак, не кидай свого собачого лайна на дорогу", на що він каже: "Ну, вам не потрібно ставити перед моїми воротами".

Роздратований чоловік відповів: "Я кажу: "Ну, куди ти хочеш, щоб я це поклав? Я не кладу його на чужу власність. Я не хочу бачити це, коли виїжджаю. Я косив цю траву перед твоїми та іншими сусідами, щоб захистити від пожеж, і я не хочу наступати на неї. Це твоє лайно. У вас є десять акрів. Киньте його кудись".

Роздратований, він продовжував збирати какашки, включаючи ті речі, які він перекидав через паркан і в свій сад, і скидав все це в купу у дворі. Після того, як він закінчив, чоловік сказав, що почав хвилюватися, що зайшов занадто далеко, розповівши іншим користувачам Reddit, що зазвичай він був хорошим сусідом і часто давав власнику собаки продукти зі свого городу і виконував для нього дивні роботи, але це було занадто.

Однак користувачі соціальних мереж були твердо на боці чоловіка і поспішили запевнити його, що він не зробив нічого поганого. Одна людина написала: "Чувак. Можна я замість цього буду вашим сусідом? Я люблю гарбузи і помідори. І у мене немає собаки, щоб залишати какашки скрізь".

Інший користувач написав:"Це настільки божевільно, що він повинен знати, що те, що він робить, не є нормальним... розкидає собачий корм по всьому району, як що за лайно".

Третій чоловік додав: "Я б викинув його на поріг свого будинку. Ви навчили його уроку, як бути відповідальним власником домашніх тварин. Деякі люди поняття не мають, і їх потрібно вчити!"

Приклади помсти між сусідами

Один чоловік неймовірно розлютився через сусідку, яка заважала йому спати і вирішив жорстоко помститися. Жінка займалася гучним сексом в "дивний" час ночі, оскільки її партнер був одруженим чоловіком і повинен був до ранку повернутися додому.

Вас також можуть зацікавити новини: