Жінка сказала, що відмовляється називати свою доньку на честь колишньої чоловіка / фото pixabay.com

Жінка пояснила, що очікує доньку і знаходиться на 38-му тижні вагітності. Її чоловік досі "ухиляється" від усіх серйозних розмов про їхню дитину, але нещодавно звернувся до неї і запропонував розглянути кілька потенційних імен для дітей. Проте вона була обурена, коли почула варіанти, оскільки одним з них було ім'я колишньої дівчини, а інше було взяте з групи, яку він слухав, кожного разу коли "оплакував" іншу колишню кохану.

У своєму повідомленні на Reddit майбутня мати розповіла, що її чоловік "ніколи не припиняв думати" про одну зі своїх колишніх дівчат, і коли вони вперше познайомилися, він постійно казав їй, що його колишня партнерка обожнює групу "Теган і Сара". А зараз він хоче назвати свою доньку Теган і стверджує, що просто "любить це ім'я", повідомляєMirror. 

Вона написала: "Я заміжня з своїм чоловіком з 2018 року, з яким ми дружимо з 2012/13 року. Ми з чоловіком разом вже п'ять років. Він ніколи не припиняв думати про свою колишню. Сьогодні ввечері, на 38-му тижні моєї вагітності, він запропонував кілька імен. Проте весь час вагітності він був дуже відстороненим і ухилявся від усіх серйозних розмов про свою дочку. Мені запропонували Еббі як ім'я його колишньої і Тегана з групи, яка йому подобається."

Відео дня

На пропозицію чоловіка, жінка відповіла: "Ні, я знаю Еббі, це твоя колишня дівчина, а Теган з "Тегана і Сари", групи, через яку ти постійно плакав за своєю колишньою." 

Також вона уточнила: "Він надсилав мені пісні  "Тегана і Сари" на Spotify після того, як ми познайомилися, і весь вечір плакав мені через свою колишню. Я завжди намагалася бути терплячою і розуміючою, але всередині завжди боліло."

Жінка додає: "Я пам'ятаю історії про цю групу і його колишню. На наступний день після нашої особистої зустрічі він на Facebook плакався про свою колишню і ділився піснями їх улюбленого музичного гурту"

Жінка сказала, що відмовляється називати свою доньку на честь чогось, що має такий міцний зв'язок з колишнім життям її чоловіка, оскільки і так розлючена на нього, що має "готові документи на розлучення", якщо він не передумає. Вона сказала, що вибір імені розглядається як "ляпас", і вона більше не впевнена, чи хоче продовжувати відносини з ним.

Вона додала: "Я не називаю свою доньку на честь свого колишнього або своєї улюбленої групи. В мого чоловіка ніколи не було улюбленої пісні або групи, незважаючи на те, що у мене є плейлист з 10 тисяч пісень. Я живу для музики. У будь-якому разі, я розлючена, і оскільки я облаштувала дитячу зону самостійно, і мені доводиться все робити самостійно, я хочу заборонити йому або, якщо це можливо, змінити пологовий будинок, щоб він навіть не знав, де вона народилася. Я так розлючена, що готова на розлучення. Чи вчиню я несправедливо, заборонивши йому бути пристутнім на пологах за спробу запропонувати назвати нашу доньку на честь його колишньої дівчини або їх улюбленої групи? "

Коментатори поста в основному були на боці матері, багато з них казали, що вона була права, бажаючи залишити його, оскільки виглядає, що він не дбає ні про неї, ні про дитину, яка незабаром з'явиться. Один чоловік сказав: "Тобі слід залишити його, він, здається, більше захоплений своїми колишніми, ніж турботами про вас чи вашу доньку", а інший додав: "Це більше, ніж ім'я для дитини. Здається, що він не любить вас, і, здається, він ще й нечесний".

Нагадаємо, раніше УНІАН повідомляв, що на Reddit з'явилася історія від жінки, яка випадково дізналася про таємне "хобі" свого чоловіка. Це зруйнувало її життя, тепер вона не знає, що робити далі. Жінка дізналася про "подвійне життя" чоловіка і очманіла, коли зрозуміла, хто його коханка.

Здавалося, ситуація вирішилася. Однак днями жінка знову прийшла додому завчасно і застала чоловіка з нею. 

Вас також можуть зацікавити новини: