Брехня вбила Їхні стосунки / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка випадково дізналася про таємне "хобі" свого чоловіка. Це зруйнувало її життя, тепер вона не знає, що робити далі.

Все почалося кілька місяців тому. Її чоловік працює вдома, а в один момент жінка помітила, що він занадто здружився з привабливою сусідкою. Одного разу вона повернулася додому завчасно і побачила, що її коханий запросив нову знайому у гості. 

Сусідка готувала для її чоловіка ласощі. Чоловік стверджував, що в цьому немає нічого поганого. Він переконував свою дружину в тому, що приводів для ревнощів немає. Однак вона чесно сказала, що проти таких гостей, особливо коли її немає вдома.

Відео дня

Здавалося, ситуація вирішилася. Однак днями жінка знову прийшла додому завчасно і застала чоловіка з сусідкою. Вони мило розмовляли і обідали. Все це сильно засмутило жінку, адже вона благала чоловіка припинити ці зустрічі. 

"Він знає, що мені не подобається, коли вона тут, і все ж вона була там, а це означає, що вона, мабуть, завжди поруч, коли він працює вдома. А це означає, що навіть якщо він знає, що я це ненавиджу, він все одно це робить", - скаржилася авторка Історії.

Жінка пішла з дому і перестала відповідати на дзвінки чоловіка. Їй було дуже сумно і погано, але потім вона отримала СМС, яке її "добило".

"Крихітко, ти була права щодо сусідки. Я сказав їй, що їй більше не слід приходити, бо моїй дружині це не подобається, і вона сказала, що має до мене почуття. Ти була права. Я люблю тебе і не хочу тебе втрачати", - писав їй чоловік.

Однак жінка не може пробачити чоловіка, адже здогадувалася про все це. Тепер вона не знає, як їй вчинити. Ображена дружина не хоче говорити з чоловіком, але це розбиває її серце. 

Думка мережі

Користувачі радять жінці взяти себе в руки. Також вони пишуть:

  • Він явно не поважає вас і ваш шлюб. Якщо вас це не влаштовує, це слід припинити. Ви також повинні поговорити з її чоловіком. Він заслуговує на те, щоб знати, чим вона займається цілий день"
  • "Він сказав їй, що вона не може прийти, тому що вам це не подобається, а не тому, що він не хоче, щоб вона прийшла. Або у нього сильно не вистачає твердості характеру, або він зацікавлений у ній"
  • "Це не нормально. Мені дуже шкода. Я був би розлючений".

Нагадаємо, раніше ще одна жінка розповіла про те, що вона дізналася про "подвійне життя" чоловіка і була в жаху, коли зрозуміла, хто його коханка.

Вас також можуть зацікавити новини: