Жінка купила на обід рибу з "людськими" зубами / скріншот

Жінка на Філіппінах купила рибу, щоб приготувати обід, але виявила, що у неї "людські" зуби. Відзначається, що аномалія була у прісноводного коропа.

"Я пішов на ринок, один з найкращих ринків тут, у місті Баколод. Я купила рибу додому - різні види риби - і у мене була одна риба, яку я взяла, щоб почистити. Але коли я обробила рибу, мене налякали її людські зуби", - розповіла Viral Press Марія Крістіна Кузі.

Повідомляється, що це був великоголовий короп - прісноводна риба. При обробленні жінка й побачила зуби.

Відео дня

"Всі зуби були прикріплені до рота риби", - згадувала жінка, яка натискала і тикала в жувальні пластинки, щоб переконатися, що вони частина риби.

Жінка злякалася, що риба може бути небезпечною для здоров'я її сім'ї, тому вона викинула коропа, який їй обійшовся в 4 долари.

Варто зазначити, що цей вид травоїдних риб не має зубів, але вони мають ріжучі кромки, які називаються глотковими зубами, розташовані ближче до горла.

Раніше УНІАН повідомляв, що в 2018 році рибу з "людськими" зубами спіймали в Індонезії. У більшості риб гострі зуби, а у цій - вони білого кольору, квадратні, зовні нагадують людські.

Вас також можуть зацікавити новини: