Італійський ресторан здивував відвідувачку нюансом в рахунку / ua.depositphotos.com

Туристка не врахувала важливої деталі під час вечері в італійському ресторані і поплатилася.

Як повідомляє LADbible, жінка попросила додаткову тарілку для своєї трирічної дитини в ресторані Osteria del Cavolo у Фінале-Лігуре, що в Генуезькій затоці. Втім, чек її здивував.

У рахунок за вечерю жінці додали 2 євро "за миття додаткової тарілки". Жінка була здивована, адже просте для закладів прохання про додаткову тарілку для дитини обійшлося їй в додаткову оплату.

Відео дня
Жінка не врахувала одну дрібницю в італійському ресторані і поплатилася

Опублікований чек із закладу наробив галасу в мережі. Заклад відреагував. У ресторані пояснили, що жінку, її чоловіка та дитину посадили за стіл на трьох.

"Вони замовили лише одну тарілку трофі з песто та одну зі смаженими анчоусами, і вони попросили поділити на дві тарілки. Тож у них було чотири тарілки, а не одна. Ми стягнули плату лише за одну, тому що ми теж платимо за миття посуду", - пояснили у ресторані.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, міністр охорони здоров’я Гонконгу, який готується до нових антитютюнових заходів, Ло Чунг-мау запропонував мешканцям долучитися до боротьби з курінням в ресторанах у незвичний спосіб.

Вас також можуть зацікавити новини: