Вагітна жінка не змогла відвідати весілля через суворий дрес-код / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Мережа розлютилася на наречену, яка запровадила дрес-код, внаслідок якого вагітна жінка не змогла відвідати весілля брата. 36-річна наречена заявила, що гості мають прийти в сукнях до підлоги із довгим рукавом.

Як розповіла користувачка Reddit, яка перебуває на 34-му тижні вагітності, вона дуже швидко втомлюється та "перегрівається". Водночас весілля мало проходити на відкритому просторі, тож 8 годин у такому вбранні вона б просто не витримала. 

"У південних штатах, таких як Луїзіана та Техас, у 2023 році було зафіксовано рекордну температуру, і в один момент у серпні 22 штати отримали офіційне попередження про спеку, що вплинуло на близько 130 мільйонів людей", – пише Newsweek.

Відео дня

Жінка намагалася відшукати компроміс щодо сукні, проте наречена продовжувала вперто стояти на своєму. 

"Я сказала їй учора, що не зможу бути присутньою на її весіллі, якщо вона хоч трохи не послабить дрес-код. Я сказала їй, що вона має право провести своє весілля саме так, як вона цього хоче, щоб це був її ідеальний день, але я маю право піклуватися про своє здоров’я", – поділилася вона. 

Проте наречена розлютилася на неї і назвала жінку "неймовірною егоїсткою". 

"Вона сказала, що "на цей раз справа не в мені та моїй бісовій дитині". Вона сказала так лише тому, що ревнує. У мене народжується перший онук в родині, і вона відчувала, що мала народити дитину раніше за мене і мого чоловіка. Відтоді сторона мого чоловіка в сім’ї говорила мені, що я егоїстка і мала б піти на компроміс, щоб зберегти спокій. Я не думаю, що мені потрібно шкодити своєму здоров’ю заради її весілля", – додала вагітна жінка.

Користувачі підтримали її: 

"Я хапаю попкорн і чекаю, щоб побачити, скільки людей насправді дотримаються згаданого дрес-коду. Будь ласка, дайте нам знати", – написав користувач Yellange.

"Якщо вони хотіли, щоб це було на вулиці, вони повинні були дати більше свободи щодо рукавів. Якщо вони хотіли довгі рукави, вони повинні проводити весілля в приміщенні", – вважає Madlyqueen.

Інша користувачка додала, що після шостого місяця вагітності перебувати на подібних святкуваннях на вулиці неможливо. Тому вона б також не хотіла бути на весіллі цієї нареченої.

Весільні чвари: жінка розповіла, як сукня і подарунок подруги ледь не зірвали її весілля

Наречена розповіла, що вбрання та подарунок від її подруги на весілля ледь не зіпсували їй один із найважливіших днів у житті. Так, жінка поділилася, що гостя порушила головне правило весільного дрес-коду: не вдягатися в біле, якщо ти не наречена. 

Жінка на імʼя Еліс прийшла на весілля у такій самій сукні, що наречена носила на дівич-вечорі. Однаковим був не тільки фасон, але й колір. 

З подарунком подруга теж "підклала свиню". Подружжя отримало від гості непідписаний чек, з якого неможливо зняти готівку в жодному банку. 

Вас також можуть зацікавити новини: