Подруга нареченої ледь не зіпсувала її весілля / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Наречена розлютилася через вбрання однієї з гостей та її невдалий подарунок. Це ледь не зіпсувало усе весілля.

Про свій досвід дівчина розповіда на Reddit. За її словами, одна із запрошених гостей забула про головне правило весільного дрес-коду - не вдягати біле, якщо ти не наречена. 

Подруга нареченої з'явилася на її весіллі у такій же сукні, яку та вдягала напередодні свята з нагоди дівич-вечора. Наречена не на жарт розлютилася, адже сукня була білою.  

Відео дня

"Я не могла не помітити, що Еліс з’явилася на моєму весіллі в точнісінько тій самій сукні, яку я одягла у дівич-вечір. Це була не тільки та сама сукня, але й абсолютно такого ж блідо-рум’яного/білого кольору", - поділилась дівчина.

Наречена сказала, що, на її думку, це був навмисний крок, оскільки гостя "дуже обізнана у моді та етикеті". Втім, на вбранні роздратування не закінчилося. Подруга та її партнер пішли раніше зі свята, а також здивували невдалим подарунком - непідписаним чеком.

"Останньою краплею став весільний подарунок - непідписаний чек, який ми не могли перевести в готівку. Нам довелося знову зв’язатися з Еліс і повідомити її про це. Вона вибачилась і попросила нас надіслати чек їй для підпису. Я намагаюся не думати, що все це навмисно, але Еліс завжди була єдиним гостем, з яким у нас були проблеми. Я рада, що все закінчилося", - додала дівчина.

Користувачі поспівчували нареченій і назвали гостю "ревнивою". Одна людина написала: "Здається, вона ревнує, що ти перша вийшла заміж. Здається, вона не може дивитися, коли ти в центрі уваги". Інший користувач додав: "Я думаю, що Еліс була дуже ревнивою і, ймовірно, хотіла спочатку вийти заміж чи щось таке". Третій попередив наречену, що Еліс - "не її подруга".

Як повідомляв УНІАН, раніше наречена розлютилася через те, що сестра порушила головне правило на її весіллі. У пари було лише одне правило: гостей попросили не брати на церемонію одруження дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: