Сусід взяв гроші з пари за поїздку / фото ua.depositphotos.com

У Британії жінка попросила у сусіда підвезти її та чоловіка. Яким же було її здивування, коли сусід, якого вона вважала ледь не своїм другом, попросив за цю поїздку 10 фунтів стерлінгів (460 гривень, - УНІАН.). Й все це - за 5 хвилин, протягом яких він "підкинув" їх униз по дорозі. Про це повідомляє видання Mirror.

Своє прохання сусід пари аргументував тим, що це "врятувало їх від поїздки на таксі". Однак жінка була ображена й спантеличена, адже вона думала, що у них такі стосунки, коли один сусід може допомогти іншому за потреби безкоштовно.

За словами британки, вони із сусідом знайомі вже 6 років, він часто приходив до них потеревенити й покурити сигарети. Аж раптом, коли їм знадобилося під час переїзду перенести пару маленьких коробок до нового будинку, з'ясувалося, що сусід за таке прохання візьме з них гроші.

Відео дня

"Мій чоловік запитав у сусіда, чи не проти той підвезти їх туди. Підіймати сусіду нічого не потрібно було. Речей було небагато... Але занадто багато, щоб нести це", - пояснює жінка.

Сусід погодився, але коли чоловік поклав коробки в багажник, він попросив у жінки 10 фунтів стерлінгів на бензин і радісно додав, що це врятувало їх від поїздки на таксі. Вражена жінка каже, що таксі коштувало б дешевше.

Після того, як жінка заспокоїлась, вона сказала: "Я не хочу звучати драматично, але це трохи зачепило мої почуття, враховуючи той факт, що він, очевидно, спочатку не вважав нас друзями. А це сумно, адже я думала, що ми будемо підтримувати зв’язок після переїзду. Але ні, не будемо. Й коли він сьогодні постукав, ми не відчинили йому двері".

Курйозний випадок із сусідами в Україні

У Луцьку Волинської області жінка викликала поліцію через курйозний конфлікт із сусідом. Як з’ясувалося, у них виникло непорозуміння щодо того, що чоловік видалив жінку із групи учасників ОСББ в одній із соцмереж.

Вас також можуть зацікавити новини: