@LouiseRedvers

Вода в районі Дубай Марина забарвилася в червонувато-оранжевий колір, і незабаром, соціальні мережі вже рясніли фотографіями цього дивного феномена, передають "Російські Емірати". До сих пір невідомо, що викликало таку зміну кольору води, однак за станом на сьогоднішній ранок вода все ще залишається забрудненою.

Читайте такожПланктон пофарбував води Босфору у незвичайний колір (відео) Смуга оранжевого кольору поширилася більш ніж на півтора кілометра, однак ніякого запаху в Марині немає. Примітно, що ніхто з місцевих жителів і підприємців не має поняття про те, що сталося.

@Shazzarinski

Відомо тільки те, що представники адміністрації міста Дубай виїхали сьогодні на місце інциденту, намагаючись визначити джерело червоної води. Представники адміністрації перебували в будівлі One Marina, оглядаючи місце забруднення, припускаючи, що джерело знаходиться в будівництві поруч. Забруднена вода не потрапила в джерело водопостачання жителів Марини.

Відео дня

За словами робітників на мосту біля готелю Wyndham, проблема, швидше за все, полягає у витоку грунтових вод з будівельного об'єкта. З вечора четверга співробітники Управління енерго- і водопостачання Дубаю з'ясовують проблеми і джерело забруднення.